Bodrum Yarımadası’nın en avantajlı noktalarından biri olarak değerlendirilen Adabükü Milas-Bodrum Havalimanı’na yakınlığı ile bilinmektedir. Adabükü, Bodrum şehir merkezine ise 17 dakika bir mesafededir.

    Adabükü beldesi son zamanlarda hızla yükselişe geçen popüler tatil noktaları arasındadır. Öyle ki lüks projelere ev sahipliği yapan Adabükü bölgesi adeta Bodrum ilçesinin parlayan yıldızı olmaya hak kazanmıştır.

    Bodrum Adabükü Nerededir?

    Bodrum Yarımadası’nda bulunur. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan tatil noktası gerek şehir merkezine gerek de havalimanına yakın bir konumda yer almaktadır.

    Bodrum Adabükü’ne Nasıl Gidilir?

    Adabükü, Bodrum’a ortalama 17 dakika uzaklıktadır. Milas-Bodrum Havalimanı’na ise yalnızca 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bu anlamda, İstanbul ve Ankara gibi metropol şehirlerden gelen tatilcilerin popüler uğrak noktaları arasında yer almaktadır.

    Kuyucak Adabükü Nerede?

    Adabükü koyu Milas Havalimanı yolu üzerindedir. Bu yol üzerinde konumlanan Güvercinlik Köyü’nün yaklaşık 1 kilometre ilerisine düşmektedir. Adabükü Koyu’na gitmek için Kuyucak yönüne döndükten ortalama 4 km daha yol kat etmek gerekmektedir. Akabinde yemyeşil doğası ve masmavi denizi ile adeta beliren Salih Adası sizi karşılayacaktır.

    Adabükü Denizi Nasıl?

    Adabükü denizi berrak ve dalgasız olmasının yanı sıra son derece sakin ve huzur doludur. Adabükü sahili boyunca küçük balık restoranları bulunmaktadır. Tertemiz havasıyla da gönüllerde taht kuran Adabükü’nün çevresi ağaçlarla kaplıdır.

    Bodrum Adabükü Kiralık Villa

    Alternatif villa tatili seçenekleri arasında bulunan Adabükü destinasyonu villa tatiliniz için özel bir yer olabilir. Masmavi denizi ile ünlü olan plajlar özellikle çocuklu ailelerin de rahatlıkla vakit geçirebileceği türdedir.

    Adabükü villa tatili için özelleştirilebilir kiralık villalar ile hayalinizdeki en ideal tatil paketini çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Günlük, haftalık ve aylık kiralamalar ile en uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.

    Üstelik her tatilcinin ihtiyaçları göz önüne alınarak çeşitli özelliklerle donatılmış Adabükü villaları yeni evlenen çiftler, aileler veya kalabalık arkadaş grupları için unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır.

    Bodrum Villa Kiralama ile doğa ve denizin adeta iç içe geçtiği bir villa tatili yapmak için Adabükü kiralık villa seçeneklerine göz atabilirsiniz.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp