Bodrumbölgesinde uzun süreli villa kiralama yapılabileceği gibi günlük villa kiralama da yapılabilir. Özellikle kısa süreli seyahatlerde Bodrum günlük kiralık havuzlu villa seçenekleri dikkat çekmektedir. İş seyahati, balayı tatili, hafta kaçamakları vesilesiyle Bodrum’a gelen kişiler Bodrum günlük kiralık villa alternatiflerini göz önünde bulundurabilir.

    Günlük kiralık havuzlu villa bodrum destinasyonunda farklı ihtiyaçlara göre çeşitlenebilir. Bu anlamda üç farklı havuz tipinin ortaya çıktığı söylenebilir. Bunlar; özel havuzlu villa, ortak havuzlu villa ve çocuk havuzlu villa çeşitleridir.

    Bodrum günlük kiralık villalar herkesin tatil anlayışına uygun konseptler içermektedir. Örneğin; muhafazakar aileler için günlük muhafazakar villa, çocuklu aileler için günlük çocuk havuzlu villa ve balayı çiftleri için günlük balayı villa seçenekleri gibi birçok alternatiften söz etmek mümkündür.

    Bodrum Günlük Kiralık Havuzlu Villa

    Muğla’nın Bodrum ilçesi tatillik villa alternatifleri bakımından oldukça zengin konaklama seçenekleri sunmaktadır. Öyle ki Bodrumda günlük kiralık havuzlu villa arayışında olan aileler, arkadaş grupları, balayı çiftleri ideallerine uygun villa tiplerini çok rahatlıkla bulabilir.

    Bodrum günlük kiralık villa özel havuzlu seçeneği balayı çiftleri ve muhafazakar tatil anlayışına sahip kişiler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Mahremiyetlerine önem veren tatilciler kendilerine özel olarak ayrılmış alanlarda havuzun tadını çıkarabilir.

    Bodrum havuzlu villa günlük kiralık konseptlerinden bir diğeri de ortak havuz kullanımıdır. Daha çok ekonomik tatil paketleri arasında bulunan ortak havuzlu apart ve villa gibi konaklama alternatifleri bulunmaktadır.

    Bu tür konaklamalar havuz kullanımından hoşlanmayan kişilerce de sık tercih edilir. Villa tatili süresi boyunca daha çok plaj ve sahil gibi alanlarda vakit geçirmek isteyenler ortak havuzlu villaları tercih etmektedir.

    Bodrumda günlük kiralık villa havuzlu seçeneklerinin bir diğeri de çocuklu aileler için uygun olan çocuk havuzlu villa tipleridir. Bu tür konaklamalar sayesinde çocuklar kendilerine ayrılan özel alanlarda havuzun keyfini sürebilir.

    Bodrum Denize Sıfır Günlük Kiralık Villa

    Bodrumda denize sıfır günlük kiralık villa tiplerinden de bahsetmek mümkündür. Deniz, sahil ve plaj gibi alanlara yakın konumda olmaları en büyük özellikleridir. Bu noktada, denize yakın villa, sahile yakın villa, plaja yakın villa gibi farklı isimlerle de anılabilir.

    Bodrumda denize sıfır günlük kiralık villa tipleri aynı zamanda deniz manzaralı villalar olarak da bilinmektedir. Denize yürüyerek ulaşmak isteyen ve deniz manzarasının tadını çıkarmak isteyen tatilciler için gözde konseptler arasındadır.

    Bodrum Günlük Havuzlu Villa Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

    Bodrum günlük havuzlu villa kiralarken dikkat edilmesi gereken noktalar şöyle listelenebilir:

    • Bodrum destinasyonunda günlük havuzlu villa kiralarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta havuz tipinin belirlenmesidir. Bu süreçte ortak havuz, özel havuz, çocuk havuzu gibi seçenekler arasından tercih yapılmalıdır.
    • Villanın havuz özelliği dışında farklı konseptlerine de yönelmek önemlidir. Örneğin; denize sıfır havuzlu villa, balayı villaları havuzlu, özel havuzlu muhafazakar villa vb.
    • Villa kiralama şartları detaylıca incelenmelidir. Hiçbir belge okunmadan imzalanmamalıdır.
    • Villa kiralama şirketinin TÜRSAB üyesi olması gerekmektedir. Güvenilir villa kiralama için TÜRSAB üyeliği bulunan firmalar tercih edilmelidir.

    Bodrum Günlük Kiralık Havuzlu Villa Konseptleri Nelerdir?

    Bodrum günlük kiralık havuzlu villa seçenekleri:

    • Özel Havuzlu Villalar
    • Denize Sıfır Villalar
    • Ortak Havuzlu Villalar
    • Denize Yakın Apartlar
    • Plaja Yakın Villalar
    • Deniz Manzaralı Villalar
    • Jakuzili Villalar
    • Doğa Manzaralı Villalar
    • Çocuk Havuzlu Villalar

    Bodrum Günlük Havuzlu Villa Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

    Bodrum günlük kiralık havuzlu villa fiyatları 800 TL’den başlamaktadır. Konaklamaların apart, yazlık ve villa olmasına göre fiyatlar ortalama 145 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Aynı zamanda bodrum günlük havuzlu villa fiyatlarının belirlenmesinde en etkili değişken tatil sezonudur. Ayrıca villa konsepti, kişi kapasitesi, konum gibi durumlar da fiyatların belirlenmesinde göz önünde tutulan kriterler arasında yer alır.

    Bodrum günlük havuzlu villa kiralama fiyatları bin 800 TL ile 145 bin TL arasında değişiyor. Örneğin; 7 gece konaklamalı villa fiyatları ortalama 9 bin 450 TL’den başlıyor.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp