Bodrum günlük villa kiralama arayışındaysanız bu içeriğimiz tam size göre. Bodrum Villa Kiralama olarak bodrum günlük kiralık villa seçeneklerinin neler olduğunu siz değerli takipçilerimizle paylaşacağız.

    Bodrum, doğu ve batı limanlarının birleşmesinden meydana gelen muazzam güzellikteki yarımada Bodrum’da günübirlik kiralık villa tatili sizce de kulağa çok hoş gelmiyor mu?

    Zengin tarih kokan kalesi, bembeyaz evleri, denize inen daracık sokakları, şöhreti adeta dünyaya yayılmış yatları, tersaneleri ve gümbetleri ile ün salan Bodrum bir tatil destinasyonundan daha fazlasını sunuyor.

    Bodrum Günlük Kiralık Villaların Özellikleri Nelerdir?

    Muğla deyince ilk akla gelen popüler tatil noktalarından biridir Bodrum. Bodrum kiralık günlük villalar özellikleri bakımından birçok alternatifler sunuyor. Öyle ki birbirinden özgün tasarımları ile dikkat çeken çeşitli villa, yazlık ve apart tipi konaklamalar mevcut.

    Bodrum günübirlik kiralık villa seçenekleri arasından hangi tip konaklamanın tercih edileceği önemlidir. Burada günlük villalar, yazlıklar, apartlar, evler gibi birçok seçenekler bulunur.

    Bodrum’da kiralık villa günlük olarak tercih edildiğinde iki tip havuz seçeneği karşımıza çıkmaktadır. Bunlar özel havuzlu ve ortak havuzlu bodrum villalarıdır. Ortak havuzlu kiralık villalar özel havuzlu kiralık villalara göre daha ekonomiktir.

    Kiralık villa Bodrum günlük çocuk havuzlu konsepte de sahiptir. Dolayısıyla herkesin tarzını yansıtan villa özelliklerinden bahsedilebilir. Örneğin; çocuklu aileler için çocuk havuzlu kiralık villalar daha idealdir.

    Bodrum günlük kiralık villalar arasında muhafazakar tatil anlayışı ile hareket edenler için de uygun konseptler bulunmaktadır. Bodrumda günlük kiralık korunaklı villaseçenekleri İslami şartlara uygun bir şekilde tatil yapmak isteyen kişiler için uygundur. Dolayısıyla mahremiyetine önem veren tatilcilerin aynı zamanda özel havuzlu villaları tercih etmeleri söz konusudur.

    Yeni evlenen çiftler için de bodrumda günlük kiralık özel havuzlu villa özel seçeneklerinin daha uygun olduğu söylenebilir. Nitekim balayı çiftleri romantik anlar yaşamak ve mahremiyet alanlarını özel kılmak isterler. Dolayısıyla Bodrum balayı villaları balayı tatili için uygundur.

    Tatillik balayı villaları denilince muhafazakar balayı villalarından da söz etmek gerekir. Günlük kiralık özel havuzlu villa Bodrum bölgesinde İslami şartlar altında balayı tatili yapmak isteyen çiftler için ideal olarak kabul edilir.

    bodrum günlük kiralık villa

    Bodrum Günlük Kiralık Villalar Nelerdir?

    Bodrum günlük kiralık villalar arasında bulabileceğiniz şu konseptleri değerlendirebilirsiniz:

    • Bodrum Günlük Özel Havuzlu Villalar
    • Bodrum Günlük Denize Sıfır Villalar
    • Bodrum Günlük Lüks Villalar
    • Bodrum Günlük Ortak Havuzlu Villalar
    • Bodrum Günlük Ekonomik Villalar
    • Bodrum Günlük Denize Yakın Apartlar
    • Bodrum Günlük Plaja Yakın Villalar
    • Bodrum Günlük Deniz Manzaralı Villalar
    • Bodrum Günlük Jakuzili Villalar

    Bodrum Günlük Kiralık Villa Fiyatları Nedir?

    Bodrum günlük kiralık villa fiyatları 800 TL’den başlamaktadır. Ancak konaklama tipinin apart, yazlık ve villa olmasına göre fiyatların ortalama 145 bin TL’ye kadar çıktığı görülebilmektedir.

    Kiralık günlük villa bodrum fiyatlarının belirlenmesinde tatil sezonu oldukça önemli bir değişkendir. Nitekim kış aylarında daha uygun fiyatlarla konaklama yerleri bulunabilirken tatil sezonunun açıldığı yaz aylarında fiyatlarda artışın olduğu görülmektedir. Öyle ki erken rezervasyon yapılması faydalı olacaktır.

    Aynı zamanda, kiralık villa günlük bodrum fiyatları belirlenirken daha birçok önemli değişkenden de söz etmek mümkündür. Bunlar arasında villa konsepti, kişi kapasitesi, konum gibi durumlar örnek gösterilebilir. Örneğin; özel havuzlu villalar konsept itibariyle ortak havuzlu villalara göre daha yüksek fiyatlarla sunulabilmektedir.

    Bodrum günlük villa kiralama fiyatları bin 800 TL - 145 bin TL arasında değişmektedir. Örneğin 7 gece konaklamalı kiralık villa fiyatları ortalama 9 bin 450 TL’den başlamaktadır.

    Bodrum Kiralık Villalar Günlük Benzeri Diğer Kiralık Villalar Nelerdir?

    Bodrum kiralık villalar günlük benzeri diğer kiralık villalar şöyledir:

    • Bodrum Saatlik Kiralık Villalar
    • Bodrum Haftalık Kiralık Villalar
    • Bodrum Aylık Kiralık Villalar
    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp