Bodrum haftalık kiralık villa seçenekleri ile kısa süreli villa tatili deneyimi elde edebilirsiniz. Nitekim balayı tatilleri, kısa süreli iş seyahatleri ya da bayramlarda Bodrum haftalık kiralık villa tipleri ile villa tatilinin tadını çıkarın.

    Bodrum Haftalık Kiralık Villa

    Bodrum haftalık kiralık villa seçenekleri 7 günlük villa tatili anlamına gelir. Aileniz, eşiniz, arkadaş gruplarınız gibi tüm sevdiklerinizle beraber haftalık villa kiralama yapabilirsiniz. Bu süreçte nasıl bir villada tatil yapmak istediğinizi belirlemeniz yeterlidir.

    Bodrum haftalık kiralık villa tipleri Bodrum’un farklı destinasyonlarında bulunur. Örneğin; Yalıkavak, Gümüşlük, Bitez, Türkbükü gibi pek çok tatil lokasyonu 1 haftalık kiralık villa için idealdir.

    Bodrum kiralık villa fiyatları belirlenirken kiralama süresinin yanı sıra daha pek çok farklı değişkenler bulunur. Günlük kiralık villa fiyatları ile haftalık kiralık villa fiyatları arasında bir fark mevcuttur. Ancak villa konsepti, villa konumu, villa özellikleri de kiralık villa fiyatlarının belirlenmesinde etkili birer değişken olarak değerlendirilmektedir.

    Öte yandan tatil sezonu da Bodrum kiralık villa fiyatları üzerinde etkilidir. Tatil sezonun açılması ile birlikte tatil hareketliliğin canlanması kiralık villa fiyatlarını artırmaktadır. Havaların sıcak olduğu aylarda tatillik villalar, yazlıklar öne çıkar. Havaların soğuk olduğu dönemlerde ise kış villaları, ısıtma havuzlu villalar, kapalı havuzlu villalar gibi konseptler göze çarpmaktadır.

    Bodrum kiralık villa fiyatları bin 500 TL ile 145 bin TL arasında değişir.

    bodrum sahibinden kiralık villa

    Bodrum Yalıkavak Kiralık Villa

    Yalıkavak Bodrum’un ve Türkiye’nin en tanınmış tatil beldeleri arasındadır. Bodrum Yalıkavak kiralık villa seçenekleri arasında muhafazakar villalar, balayı villaları, özel havuzlu villalar, lüks villalar gibi pek çok villa konsepti öne çıkmaktadır.

    İslami tatil anlayışına uygun villa tatili arayışındaysanız Yalıkavak muhafazakar villa seçeneklerine yönelebilirsiniz. Özel havuzlu villalar korunaklı yapıları ile muhafazakar tatil anlayışına uygun tasarlanmaktadır. Aynı zamanda balayı çiftleri için de muhafazakar balayı villaları bulunmaktadır.

    Sahibinden bodrumda kiralık villa seçeneklerini inceleyerek idealinize en uygun olan villa konseptini belirleyebilirsiniz. Özel filtreleme adımlarını kullanarak villanızın havuz tipini seçebilirsiniz. Aynı zamanda, bahçe, teras, balkon gibi alanlar ile kişi kapasitesi, yatak odası sayısı ve banyo sayısı gibi özellikleri de filtreleyebilirsiniz

    Bodrum Yalıkavak kiralık villa fiyatları günlük 400 TL’den başlamaktadır. Yalıkavak kiralık villa fiyatları villanın özelliklerine göre 340 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

    Bodrum Kiralık Villa Havuzlu

    Bodrum kiralık havuzlu villa çeşitleri arasında öne çıkanlar özel havuzlu villalar, ortak havuzlu villalar, çocuk havuzlu villalar, kapalı havuzlu villalar, ısıtma havuzlu villalar, korunaklı havuzlu villalar gibidir.

    Bodrum kiralık villa havuzlu sahibindenarıyorsanız Bodrum Villa Kiralama üzerinden villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Bodrum kiralık villa tipleri aynı zamanda konum olarak da alternatif seçenekler sunmaktadır. Bu süreçte de özel filtrelemelerden faydalanarak konaklama yapacağınız yerin konumunu belirleyebilirsiniz.

    Örnek olarak; eğer iş gezisi için Bodrum’a geldiyseniz şehir merkezine yakın villalar sizin için daha ideal olacaktır. Ancak balayı tatili için Bodrum’daysanız eğer elbette denize yakın villalar, denize sıfır villalar, plaja yakın villalar, sahile yakın villalar, plaja sıfır villalar, sahile sıfır villalar gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

    Bodrum haftalık kiralık villa denize sıfırseçeneklerinden faydalanmak için hemen bodrumvillakiralama.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ne tür bir villa kiralama yapacağınızda kararsızsanız İletişim formunu kullanabilirsiniz.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp