Rotasını Muğla’nın Bodrum ilçesine çeviren gezginler için ücretsiz kamp alanları listesini oluşturduk!Bodrum kamp alanlarıarasında öncelikli olarak ücretsiz alternatifleri değerlendirmek istiyorsanız bu içeriği mutlaka okuyunuz.

    Bordum tatil destinasyonunda kamp alanı olarak ücretli ve ücretsiz birçok alternatif bölge bulunmaktadır. Ancak biz Bodrum Villa Kiralama olarak bu içeriğimizde ücretsiz seçeneklere yer vereceğiz. İşte Bodrum ücretsiz kamp alanları; Cennet Koyu, Küdür Koyu, Çökertme Koyu, Yahşi Plajı ve Ilgın Koyu.

    Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları

    Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları

    Cennet Koyu

    Cennet Koyu plajı, Bodrum’da ücretsiz kamp yerleri arayışında olanlar için bir alternatiftir. Doğası ile muhteşem bir görüntüsü olan Cennet Koyu kamp kurmak için en ideal destinasyonlardan biridir. Muhteşem denizi ile de ön plana çıkan Cennet Koyu adeta büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Bodrum ilçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunan Cennet Koyu plajı Bodrum’dan ortalama 30 dakika sürmektedir. Siz de Bodrum’da kamp alanları arayışındaysanız mutlaka bu lokasyonu listenize almalısınız.

    Cennet Koyu’na girişler ücretsiz olsa da eğer özel aracınız varsa bunun için otopark ücreti ödemeniz gerekecektir. Ancak aracınızı koyun dışarısında bir alana park edip, yürürseniz ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Bölgede kahvaltı ve yemek öğünleri için restoran bulunmaktadır. Aynı zamanda, duş ve lavabo gibi ihtiyaçlarınızın karşılanması için ilgili alanlar da ücretsiz olarak sunulmaktadır.

    Konum: Cennet Koyu

    Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları

    Küdür Koyu

    Bodrum Küdür Koyu da ücret ödemeden kamp olanaklarından faydalanmak isteyenler için önerilebilir. Buna göre Küdür Koyu’na girişler ücretsizdir. Lavabo, duş ve soyunma kabinleri de ücretsiz bir şekilde hizmete sunulmaktadır. Ancak Küdür Koyu Halk Plajı’nda şemsiye ya da şezlong tarzı ihtiyaçlarınız için ücret ödemeniz gerekebilir. Pitoresk doğası ile adeta göz kamaştıran Koy’da kamp tatilinin tadını çıkartabilirsiniz.

    Küdür Koyu, 1. Derece arkeolojik sit alanı olarak geçmektedir. Öyle ki Küdür Koyu, Likyalılar döneminde ait olduğu öne sürülen Panormus Kaya Mezarları’na ev sahipliği yapmaktadır. Kaya mezarlarını gezmek isterseniz yolun üst tarafına doğru yürümeniz gerekebilir. Nitekim bölgeye ulaştıktan sonra sizi muhteşem bir manzara karşılayacaktır. Küdür Koyu’nun, aynı zamanda Akdeniz foklarının üreme alanı olduğunu da hatırlatmak isteriz.

    Konum: Küdür Koyu

    Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları

    Çökertme Koyu

    Çökertme Koyu Muğla’nın Milas ilçesinde bulunmaktadır. Bodrum kamp yerleri denildiğinde sunulabilecek alternatifler arasında Çökertme Koyu’nu da listenize almanızda fayda var. Çökertme Koyu Bodrum arası ortalama 55 km, seyahat süresi ise 1 saat kadar sürmektedir. Aynı şekilde Milas ilçe merkezine de ortalama 50 km mesafede bulunan Çökertme Koyu’na seyahat süresi 1 saat kadar sürer. Çökertme Milas ilçesine bağlı olsa da aslında Bodrum Çökertme ile Milas Çökertme arası uzaklık birbirine çok yakındır.

    Çökertme Koyu Gökova Körfezi kıyısında bulunmaktadır. Bölgede yiyecek içecek hizmeti veren birkaç işletme mevcuttur. Oldukça sakin ve huzurlu bir ortama sahip olması nedeniyle kamp için ideal bölgeler arasında yer alır. Siz de Bodrum kamp yerleri için Çökertme bölgesine seyahat gerçekleştirebilir ve doğanın huzurunu doya doya yaşayabilirsiniz.

    Konum: Çökertme Koyu

    Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları

    Yahşi Plajı

    Yahşi Plajı, Bodrum’a bağlı Ortakent mevkiinde yer almaktadır. Aynı zamanda, Ortakent Halk Plajı olarak da bilinmektedir. Bodrum kamp alanları arasında popüler noktalardan biridir. Sizler de Bodrum’da kamp yerleri arıyorsanız Yahşi Plajı’nı listenize ekleyebilirsiniz. Merkezi konumda olması sayesinde ulaşımı da oldukça kolaydır.

    Yahşi Plajı mavi bayraklı plajlar arasında bulunmaktadır. Plaja girişler ücretsizdir. Ancak tuvalet, duş, soyunma kabini gibi olanaklar ile şemsiye ve şezlong gibi araçların kiralaması yalnızca özel işletmeler tarafından sunulmaktadır. Dolayısıyla Yalı plajında kamp kuracaksanız bu tür ihtiyaçlarınız için ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.

    Konum:Yahşi Plajı

    Bodrum Ücretsiz Kamp Alanları

    Ilgın Koyu

    Bodrum’da sakin ve huzurlu bir kamp yeri arıyorsanız Ilgın Koyu’nu tercih edebilirsiniz. Bodrum Mazıköy mevkiinde bulunan Ilgın Koyu Bodrum kamp yerleri listesinde yer alır. Kamp alanında karavanınız ya da özel aracınız için otopark ücreti talep edilmemektedir.

    Ilgın Koyu yeşilin ve mavinin her tonuna şahit olabileceğiniz muazzam bir doğaya sahiptir. Şehir merkezinden uzak, kuş cıvıltılarının olduğu bir yerde sabaha uyanmak istiyorsanız mutlaka bu alanda kamp yapmalısınız!

    Konum:Ilgın Koyu

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp