Bodrum’a bağlı beldelerden biri olan Turgutreis çeşitli özelliklere konaklama seçeneklerine sahiptir. Dolayısıyla Turgutreis villa kiralama yapmadan önce konaklama seçeneğinin belirlenmesi önem arz etmektedir.

    Turgutreis villaseçenekleri arasında ön plana çıkan konu elbette havuz özellikleridir. Tercihe göre havuz tipinin özel mi yoksa ortak kullanımlı mı olacağına karar verilmelidir. Bu süreçte naçizane önerilerimizden bahsetmek isteriz. Eğer amacınız plaj tatili ise ortak havuzlu Turgutreis villaları yerinde bir seçim olacaktır.

    Aynı zamanda ortak havuzlu Turgutreis kiralık villa seçenekleri ekonomik villalar arasında yer almaktadır. Bu anlamda villa tatilinizi uygun fiyatlı olarak yapmak da mümkündür. Ortak havuzlu Turgutreis yazlık kiralama ile plaja daha yakın olarak denizin ve sahilin tadını doyasıya çıkartmak da olanaklıdır. Aynı zamanda kiralık ev Turgutreis destinasyonunda ekonomik olarak sunulmaktadır.

    Bodrum Turgutreis Villalarının Özellikleri Nelerdir?

    Turgutreis kiralık villa, apart, yazlık gibi birbirinden farklı konaklama seçenekleri ile öne çıkmaktadır. Ortak ve özel olmak üzere iki farklı havuz konseptine sahip bu tür villalar kullanım amacına göre değişiklik göstermektedir.  Örnek olarak; İslami villalar Turgutreis bölgesinde kiralanırken özel havuzlu villa seçeneklerine yönelmek önemlidir. Aynı zamanda yeni evlenen balayı çiftlerinin de mahrem alanlarını korumaları açısından özel havuzlu kiralık villalar Turgutreis destinasyonunda  sunulmaktadır.

    Bunlar dışında özel filtreleme olanakları ile özel konsept kiralık villa fırsatlarından yararlanmak da elbette söz konusudur. Örneğin; jakuzili balayı villaları, denize sıfır muhafazakar villalar, lüks villa gibi seçenekler Turgutreis bölgesinde sunulmaktadır.

    Bodrum Turgutreis Villa Seçenekleri Nelerdir?

    Turgutreis villa seçenekleri aşağıdaki gibi listelenebilir:

    • Turgutreis Özel Havuzlu Villalar
    • Turgutreis Denize Sıfır Villalar
    • Turgutreis Lüks Villalar
    • Turgutreis Ortak Havuzlu Villalar
    • Turgutreis Ekonomik Villalar
    • Turgutreis Denize Yakın Apartlar
    • Turgutreis Plaja Yakın Villalar
    • Turgutreis Deniz Manzaralı Villalar
    • Turgutreis Jakuzili Villalar
    • Turgutreis Doğa Manzaralı Villalar
    • Turgutreis Çocuk Havuzlu Villalar

    Bodrum Turgutreis Kiralık Villa Fiyatları Nedir?

    Turgutreis kiralık villa fiyatları günlük bin 500 TL’den başlamaktadır. Kiralık villalar günlük, haftalık ve aylık olarak kiraya verilmektedir. Fiyatların belirlenmesinde tatil sezonu oldukça önemlidir. Ayrıca kişi sayısı, kiralama süresi, villa özellikleri, konaklama türü gibi birçok değişken de Turgutreis villa fiyatları için belirleyici roldedir. Turgutreis günlük kiralık villa fiyatları ise bin 500 TL ile 11 bin 100 TL arasında değişmektedir.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp