Bodrum başta olmak üzere bölgeye bağlı çeşitli tatil beldelerinde özel havuzlu villaseçenekleri bulunmaktadır. Eğer mahremiyetinize önem veren tatilcilerdenseniz veya eşinizle birlikte bir balayı tatiline çıktıysanız bu tür villa seçeneği sizin için ideal olacaktır.

    Özel havuzlu kiralık villalar Bodrum bölgesinde gerek yerli gerek de yabancı turistler tarafından oldukça rağbet görmektedir. Bunun dışında bir de ortak havuzlu villalar bulunmaktadır. Bu özellikli konaklama seçenekleri için buradan ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.

    Bodrum Özel Havuzlu  Villaların Özellikleri Nelerdir?

    Özel havuzlu yazlıklar İslami koşullara göre tatil geçirmek isteyen aileler, arkadaş grupları veya akrabalar için oldukça idealdir. Korunaklı havuz sayesinde mahremiyet alanlarınızı koruyabilir ve bu sayede rahat bir villa tatili deneyimleyebilirsiniz.

    Öte yandan yeni evlenen çiftler için de özel havuzlu balayı villaları bulunmaktadır. Dolayısıyla eşinizle birlikte romantik anlar geçirebileceğiniz bir ortamın yanı sıra havuzunuzun sadece size ait olması rahat ve özgür bir ortamı da beraberinde getirmektedir.

    Yukarıda vurguladığımız iki durum dışında özel havuzlu villalar daha çok konakladığı yerde zaman geçirmek isteyen tatilcilerin de tercih edebilecekleri bir konsept olarak da öne çıkmaktadır. Nitekim tatil sırasında denize girmekten ziyade havuz başında vakit geçirmekten daha çok keyif alan tatilciler bu anlamda özel havuzlu villa kiralama hizmetlerini tercih etmektedirler.

    Bodrum Özel Havuzlu Kiralık Villa Ödeme Seçenekleri Nedir?

    Bodrum ya da çevre beldelerde özel havuzlu villa kiralama sırasında ödemeler kredi kartı çekimi ya da nakit olarak yapılabilmektedir. İnternet üzerinden yapılan rezervasyonlarda ise kiralık villa ücretinin yarısı kredi kartı, banka kartı ya da havale şeklinde alınmaktadır. Ücretin diğer yarısı –yani kalan ödeme ise anahtar teslimi sırasında temin edilmektedir.

    Bodrum Özel Havuzlu Villalar Kimlerle Birlikte Kiralanabilir?

    Bodrum özel havuzlu villalar şu kişiler ile birlikte kiralanabilir:

    • Aile
    • Arkadaş grupları
    • Sevgili
    • Komşu
    • Akraba
    • Kuzen
    • İş arkadaşları

    Bodrum Özel Havuzlu Villaları Kaç Kişi Kiralayabilir?

    Bodrum özel havuzlu villaların kişi kapasitesi değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin 4 kişilik bir villada 5 kişinin kalamayacağı bilinmelidir. Özel havuzlu villaların kapasitesi 4-16 olarak öne çıkmaktadır.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp