Bodrum tatil beldesinde yer alan sahibinden kiralık villalar herkesin tarzını yansıtan birbirinden özel konseptlere sahiptir. Örneğin; çocuklu aileler için çocuk havuzlu günlük kiralık villalar, balayı çiftleri için balayı villaları, İslami tatil anlayışıyla hareket edenler için muhafazakar villalar Bodrum destinasyonunun gözdeleri arasında bulunur.

    Kısa süreli villa kiralama söz konusu olduğunda öne çıkan sahibinden bodrum günlük kiralık villa özellikleri arasında muhafazakar tatil anlayışı ile hareket edenlere yönelik uygun konsept villalar bulunur. İslami tatil anlayışına uygun muhafazakar villalar korunaklı yapılarıyla dikkat çeker. Genellikle özel havuzlu konseptler içeren bu tür villalar mahremiyetine önem veren tatilciler tarafından tercih edilir.

    Sahibinden bodrum günlük kiralık villa tipleri arasında balayı tatiline çıkmak isteyen yeni evli çiftler için de uygun seçenekler bulunur. Balayı konseptine uygun olarak tasarlanmış bu tür villa tipleri genellikle özel havuzlu olarak öne çıkar.

    Sahibinden bodrum günlük kiralık villa çeşitleri arasında jakuzili balayı villaları, denize sıfır muhafazakar villalar, kiralık yazlık villa, bodrum kiralık daire gibi idealinize uygun olanlardan birini tercih edebilirsiniz.

    Sahibinden Bodrumda Günlük Kiralık Villa Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

    Sahibinden bodrumda günlük kiralık villa kiralarken dikkat edilmesi gereken noktalar şöyle listelenebilir:

    • Villa kiralama sürecinde tarafınıza sunulan çeşitli belge ve evrakları mutlaka detaylı bir şekilde incelemeniz tavsiye edilir.
    • Sahibinden villa kiralarken villa kiralama şartları ve benzeri metinleri dikkatlice okumanız ve anlamanız beklenir.
    • Villa kiralarken kişi kapasitesine önem verilmelidir. En az konaklama yapacak kişi sayısı kadar kişi kapasite olan villalar tercih edilmelidir. Örneğin; 4 kişilik bir ailenin villa tatili için minimum 4 kişi kapasiteli villa kiralamaları gerekmektedir.
    • Villa tatili anlayışınıza en uygun olan konsepti belirlemeniz önemlidir. Örnek olarak; balayı tatil planlamanız varsa balayı konseptine uygun villalar arasından tercih yapmanız tavsiye edilir.

    Günlük Kiralık Yazlık Villa Bodrum

    Muğla’nın Bodrum tatil beldesi kiralık villa, apart, daire, yazlık gibi konaklama alternatifleri ile zengin bir ilçedir. Bunun yanı sıra günlük kiralık yazlık villa bodrum bölgesinde sunulan gözde konseptler arasında bulunur.

    Günlük kiralık yazlık villalar kısa süreli tatillik villa arayışında olan kişiler için idealdir. İş seyahati, balayı tatilleri, hafta sonu kaçamakları gibi durumlarda günlük kiralık yazlık villa seçenekleri değerlendirilebilir.

    Sahibinden kiralık yazlık villalar konsept bakımından da zengindir. Herkesin ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun çok rahatlıkla kiralık yazlık villa çeşitleri mutlaka bulunur. Bunlar arasında en çok rağbet görenler muhafazakar kiralık yazlık, balayı yazlıkları, özel havuzlu yazlık, denize sıfır yazlık ve benzeri konseptler bulunur.

    Sahibinden Bodrum Günlük Kiralık Villa Konseptleri Nelerdir?

    Sahibinden Bodrum Günlük Kiralık villa seçenekleri:

    • Özel Havuzlu Villalar
    • Denize Sıfır Villalar
    • Lüks Villalar
    • Ortak Havuzlu Villalar
    • Ekonomik Villalar
    • Denize Yakın Apartlar
    • Plaja Yakın Villalar
    • Deniz Manzaralı Villalar
    • Jakuzili Villalar
    • Doğa Manzaralı Villalar
    • Çocuk Havuzlu Villalar

    Sahibinden Bodrum Günlük Villa Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

    Sahibinden bodrum kiralık villa fiyatları günlük 800 TL’den başlamaktadır. Apart, daire, yazlık ve villa olmasına göre fiyatlar ortalama 145 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Bodrum günlük villa kiralama fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan çok çeşitli değişkenler mevcuttur.

    Bunlar arasında özellikle tatil sezonu oldukça önemli bir değişkendir. Havaların soğuk olduğu kış mevsiminde kış villaları öne çıkarken havaların sıcak olduğu yaz mevsiminde yazlık villalar dikkat çekmektedir. Buna göre sezona bağlı olarak günlük kiralık villa fiyatları değişmektedir. Nitelim erken rezervasyon yaptırarak daha uygun fiyatlarla villa kiralama mümkündür.

    Sahibinden bodrum günlük kiralık villa fiyatları belirlenirken daha birçok önemli değişken bulunmaktadır. Bunlar arasında villa konsepti, kişi kapasitesi, villa konumu, kiralama süresi gibi durumlar önemli olarak görülmektedir. Örneğin; denize yakın villalar konsept itibariyle daha yüksek fiyatlarla sunulabilmektedir.

    Sahibinden bodrum günlük villa kiralama fiyatları bin 800 TL ile 145 bin TL arasındadır. Örneğin 7 gece konaklamalı kiralık villa fiyatları ortalama 9 bin 450 TL’den başlamaktadır.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp