Tatillik villa aile, arkadaş, akraba gibi grupların ya da balayı çiftlerinin birlikte tatil yapmalarına olanak sağlayan alternatif tatil seçeneklerinden biridir. Villa tatili diğer tatil seçenekleri ile kıyaslandığında daha özgür ve ekonomik olabilmektedir. Ayrıca yeni evlenen çiftlerin balayı villaları ya da İslami koşullara uygun olarak tatil yapmak isteyen kişilere spesifik alanlar sunan Bodrum kiralık villa seçenekleri bu yönüyle de öne çıkmaktadır.

    Son zamanlarda daha da popüler bir forma bürünen villa kiralama günlük, haftalık ya da aylık sürelerle tatilcilerin taleplerine göre kiralanmaktadır. Tatilli villalar kiralanırken villada konaklama yapacak kişi sayısına göre farklı konseptlere sahip seçenekler sunulabilmektedir.

    Bodrum Tatillik Balayı Villaları

    Yeni evlenen çiftler için özel olarak tasarlanmış Bodrum balayı villalarıMuğla’da tatil yapmak isteyen balayı çiftlerinin deneyimlemesi gereken villa seçenekleri arasında konumlanmaktadır. Öyle ki tatillik balayı villaları arasında tercihe göre havuzlu villagibi konaklama özellikleri seçilebileceği gibi Bodrum apart veya Bodrum ev gibi konaklama türlerine de yönelmek mümkündür.

    Bodrum Tatillik Muhafazakar Villa

    İslami şartlara uygun kiralık villa arayışında olan yerli ve yabancı turistlere yönelik düşülmüş olan İslami villaseçenekleri ile mahremiyetinizin sınırlarını rahatlıkla çizebilirsiniz. Bu tür konseptli villalar korunaklı yapılarıyla öne çıkmaktadır. Bu anlamda özel havuzlu villalar muhafazakar ailelerin çok rahatlıkla vakit geçirebilecekleri bir alan sunmaktadır. Bodrum’un Gümüşlük, Bitez, Türkbükü gibi popüler tatil noktalarında kiralık İslami villalar için Bodrum Villa Kiralamaayrıcalıklarından faydalanmak mümkündür.

    Güvenilir Tatillik Villa Kiralama

    Bodrum tatillik villa kiralama yaparken tatilinizin verimli ve keyifli geçebilmesi için göz önüne alınması gereken birkaç önemli noktalardan söz etmek mümkündür. Bunlardan belki de en önemlisi villa kiralama şirketlerinin TÜRSAB üyeliğinin bulunup bulunmaması ile ilgilidir. Bu anlamda, Muğla kiralık villa hizmeti veren Bodrum Villa Kiralama TÜRSAB üyesi olarak güvenilir villa kiralama firmaları arasında bulunmaktadır.

    Öte yandan villa kiralarken dikkat edilmesi gerekenler arasında konaklayacak kişi sayısı, villa konumu, villa özellikleri ve tatil sezonu gibi kriterler de kesinlikle göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin 4 kişi kapasiteli bir villada 5 kişinin kalamayacağı unutulmamalıdır. Bunun için minimum 5 veya 6 kişilik villalar uygun olacaktır.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp