Muhteşem deniziyle Bodrum’un harika doğasını keşfetmeye hazır mısınız? Yanıtınız evet ise sitemizde yer alan Bitez kiralık villa seçeneklerini mutlaka değerlendirmeye almalısınız. Üstelik rezervasyonunuzu şimdiden yaparak yoğun tatil döneminde yer sorunu yaşamadan tatil hazırlıklarına başlayabilirsiniz.

    Firmamız ile bağlantı kurmanızın hemen ardından rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz ve yerinizi ayırıyoruz. Daha sonra söz konusu tarih aralığında sizleri Bodrum'da misafir ediyoruz.

    İsterseniz daha önce bu cennetten köşeyi ziyaret etmeyenler için Bodrum Bitez bölgesini biraz daha detaylı anlatalım. Çünkü belki de yakından tanıdığınızda bir daha asla vazgeçemeyeceğiniz bir tutkuya dönüşebilir. Bodrum yarımadasının güneyinde yer alan bu tatil beldesi her yıl çok sayıda misafiri ağırlıyor.

    Bitez Plajı Portakal Bahçeleri İle Çevrili

    Sanıyoruz ki dünyada böyle bir özellikte plaj daha olmayabilir. Çünkü Bitez Plajı adeta etrafı portakal bahçeleriyle kuşatılmış tek alternatif. Bodrum merkeze yaklaşık 8 kilometrelik oldukça yakın sayılacak bir mesafede bulunan belde, manzarasına doyum olmayacak güzelliklerde unutulmaz bir tatil keyfi yaşatıyor.

    Ayrıca bölgede düzenlenen tekne turları Bodrum'un eşsiz güzelliklerini daha yakından keşfetmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra Bitez'den Bodrum merkeze çok sayıda ulaşım aracı ile geçiş yapabiliyorsunuz. Dondurmacıları, tertemiz denizi ve lokantaları ile çeşit çeşit deniz mahsullerini tadacağınız bölge, aynı zamanda Gümbet ve diğer beldelere oldukça yakın. Dolayısıyla aracınız varsa günübirlik farklı bölgeleri ziyaret edebilirsiniz.

    Bitez Kiralık Villa Seçenekleri Bir Hayli Fazla

    Tabi kum deniz harika güneş ve diğer doğal güzellikleri Bodrum Bitez'i çok özel bir yer haline getiriyor. Eğer bu çerçevede hafızalarınızdan çıkaramayacağınız bir tatil keyfi yaşamak istiyorsanız sitemizde Bitez konaklama seçenekleri bir hayli fazla. Çünkü portföyümüzde özel havuzlu villalar ortak havuzlu villalar, Apart seçenekleri ve daha pek çok farklı alternatif bulunuyor.

    Bunun dışında web sayfamızda balayı villaları ve muhafazakâr villa seçeneklerini değerlendirmeye alabilirsiniz. Bu özel villalar, dışarıdan İçerisi gözükmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Elbette denize sıfır villalar ve plaja yakın villa seçeneklerimiz arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

    Lütfen Bitez kiralık villa seçeneklerimiz ile ilgili olarak sormak istediğiniz her konuda bizlere ulaşınız. Yetkililerimiz sizleri çok daha kapsamlı şekilde bilgilendirecektir. Her türlü yaşamsal konforun bir arada bulunduğu villalarımızı tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz ve iyi tatiller diliyoruz.

     

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp