Bitez, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir mahalledir. Bodrum ilçe merkezine 8 kilometre mesafede konumlanan Bitez’in Bodrum Milas Havalimanı’na 42 km, Dalaman Havaalanı’na ise 208 km uzaklıkta yer aldığı söylenebilir. Peki, Bitez’de kiralık villa tatil seçenekleri nedir, Bitez kiralık villa fiyatları ne kadardır?

    Bitez’de Kiralık Villa Seçenekleri Nelerdir?

    Bodrum’un ünlü tatil bölgelerinden biri de Bitez olarak öne çıkmaktadır. Bitez’de kiralık villalar özel havuzlu ve ortak havuzlu olarak ikiye ayrılmaktadır. Kiralık villalar Bitez bölgesinde günlük ve aylık olarak kiralanabilir.

    Bitez’de bulunan kiralık villalar özellikleri bakımından dikkat çekmektedir. Öyle ki Bitez’de İslami şartlara uygun olarak villa tatili yapmak isteyen tatilciler için Bitez muhafazakar villalarmevcuttur. Bunun yanı sıra Bitez’deki balayı villaları da yeni evlenen çiftler için son derece idealdir.

    Çocuklu aileler için Bitez’de çocuklu havuzlu villa ve denize yakın mesafede yer alan kiralık villalar da mevcuttur. Bu sayede özel havuzu sayesinde villanızda çocuklarınızla birlikte eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz gibi villaların denize yürüme mesafesinde bulunması sayesinde de araç parkı gibi durumlar sorun olmaktan çıkmaktadır.

    Bitez Havuzlu Tatil Villaları

    Bitez destinasyonunda özel havuzlu kiralık villalar özelikle balayı çiftleri, çocuklu aileler ve muhafazakâr villa tatili arayışında olan tatilciler tarafından tercih edilmektedir. Bu konumda yer alan kiralık villaların bir diğer özelliği de havuzunun ortak kullanılıyor olmasıdır.

    Buna göre ortak havuzlu kiralık villalar ise daha çok plajda vakit geçirmekten keyif alan tatilciler için ideal olabilmektedir. Öyle ki bazı kişiler tatil sırasında havuza girmekten hoşlanırken bazıları ise denize girmekten keyif almaktadır.

    Bitez’deki Kiralık Villa Fiyatları Ne Kadardır?

    Bitez’deki kiralık villa fiyatları 1.100 TL’den başlamaktadır. Bitez villaları günlük kiralanabileceği gibi haftalık ve aylık sürelerle de kiralanabilmektedir. Dolayısıyla Bitez villa kiralama fiyatları ortalama 1.100 TL ile 50 bin TL arasında değişiklik gösterebilmektedir.

    Bitez’deki kiralık villa fiyatları belirlenirken villaların özellikleri, kiralama süresi, kişi sayısı gibi değişkenler önemli belirleyiciler arasında yer almaktadır. Örneğin deniz manzaralı ve 6 kişi kapasiteli bir villa aylık 10 bin TL’ye kiralanabilmektedir.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp