Bayram tatilleri, yıllık izinler ve yaz tatili gibi durumlar söz konusu olduğunda hemen otel arayışına girilmektedir. Oysaki apart tipi konaklamalar otel gibi standart bir tatil için daha avantajlı ve konforlu olabilmektedir. Adeta evinizdeki rahatlığı sunan Bodrum kiralık apart seçenekleri ile unutulmaz bir tatile ne dersiniz?

    Bodrum’da Apart Kiralama Nereden Yapılır?

    Bodrum’da apart kiralama Yalıkavak, Gümüşlük, Bitez, Torba, Türkbükü gibi beldelerde yapılacağı gibi Bodrum ilçe merkezinde de yapılabilmektedir. Ayrıca apart tarzı konaklamalar için kiralamalar TÜRSAB üyesi olan apart kiralama şirketleri ile yapılmalıdır. Bun anlamda Bodrum Villa Kiralama, Bodrum’un güvenilir apart ve villa kiralama firmaları arasında yer almakta ve TÜRSAB üyeliğine sahiptir.

    Bodrum’da Kiralık Apart Fiyatları Ne Kadar?

    Bodrum’da kiralık apart fiyatları 500 TL’den başlamaktadır. Bodrum bölgesinde iki farklı apart seçeneğinin bulunduğunu söylemek mümkündür. Bunlardan biri plaja yakın kiralık apartlar iken diğeri ise ortak havuzlu kiralık apartlardır.

    Bodrum destinasyonunda kiralık apart fiyatları ortalama 500 TL ile 135 bin TL arasında değişmektedir. Günlük, haftalık ve aylık sürelerle apart kiralama yapılabilir.

    Bodrum’da Kiralık Apart Seçenekleri Nelerdir?

    Bodrum’da kiralık apart seçenekleri şöyle sıralanabilir:

    Bodrum Ortak Havuzlu Kiralık Apartlar

    Bodrum’da bulunan ortak havuzlu apartlar, deniz kenarında vakit geçirmeyi seven ve bu anlamda apart havuzuna fazla ihtiyaç duymayan aileler veya arkadaş grupları için idealdir. Konaklamanız sırasında özel havuzlu bir aparta ihtiyacınız yoksa eğer havuzu ortak kullanımlı olan bir apart  sizin için uygun olacaktır.

    Bodrum Denize Yakın Kiralık Apartlar

    Bodrum’da yer alan denize yakın apartların çocuklu aileler için son derece ideal olduğunu söylemek gereklidir. Öyle ki özel plajlı kiralık apartlar sayesinde ebeveynler çocukları ile birlikte sahilde keyifli vakit geçirebilirler. Aynı zamanda plaja ulaşmak için ek bir ulaşım masrafı ve vakit kaybı da söz konusu olmamaktadır.

    Bodrum’da Günlük Apart Kiralanır mı?

    Apart tatili için Bodrum lokasyonunu tercih eden yerli ve yabancı turistler Bodrum’da günlük apart kiralayabilirler. Villa kiralama şirketleri minimum kiralama sürelerini kendi çalışma prensiplerine göre belirleme hakkına sahip olarak en az üç günlük apart kiralama seçeneği sunabilmektedir.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp