Muhteşem sahil şeridi boyunca birbirinden özel koylara ev sahipliği yapan Bodrum’da mutlaka görmeniz gereken en güzel 5 Bodrum Koyu listeledik! Yüzmek, doğayla iç içe olmak, kitap okumak, şehir kalabalığından uzaklaşmak, temiz hava almak, hamak keyfi yapmak ve daha nicesi için Bodrum’un en güzel koyları olan Kargıcak Koyu, Alman Koyu, Cennet Koyu, Aspat Koyu ve Tilkicik Koyu’nu mutlaka listenize almalısınız!

    Yüzmekten Keyif Alacağınız En Güzel 5 Bodrum Koyu

    Kargıcak Koyu

    Yalıçiftlik Kargıcak Koyu

    Yalıçiftlik Kargıcak Koyu Pabuç Burnu ve Kara Burun arasında konumlanmaktadır. Doğal yapısını korumayı başarmış Muğla’nın en popüler koylarından biridir. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin ziyaret noktalarından biri haline gelmiştir. Özellikle tekne turları ile ünlüdür. Bu anlamda, Balıkçılar Koyu diye de isimlendirilir. Nitekim balık seven ziyaretçiler burada taze balığı çok rahatlıkla bulabilir.

    Yalıçiftlik Kargıcak Koyu eşsiz güzellikte manzaraya sahiptir. Yeşil ile mavinin buluştuğu pitoresk manzaralara şahit olabileceğiniz Koy’da deniz ve güneşin tadını çıkarabilir, doğanın size sunduğu ayrıcalığın keyfini sürebilirsiniz.

    Yalıçiftlik Kargıcak Koyu plajı çakıla benzeyen iri taneli taşlardan oluşmaktadır. Denize girmek isteyenler için deniz ayakkabısı kullanmalarını tavsiye edebiliriz. Deniz suyu ise diğer Bodrum Plajlarıgöz önüne alındığında daha serin ve daha tuzludur. 

    Kargıcak Koyu konum bilgisine buradan ulaşabilirsiniz:Kargıcak Koyu Konumu

    Alman Koyu

    Alman Koyu

    Alman Koyu Pabuç Burnu’na oldukça yakın konumdadır. Bodrum’un en az bilinen koylarından bir tanesidir. Alman Koyu giriş ücreti bulunmamaktadır. Ancak plajda kullanabileceğiniz şemsiye ve şezlong ile duş ve tuvalet ihtiyaçlarınız için ücret talep edilebilir. Alman Koyu’na araç vasıtasıyla rahat şekilde ulaşılabilir.

    Alman Koyu oldukça tuzlu suya sahiptir. Su içerisinde birçok balık görebilirsiniz. Ayrıca deniz kestanelerine dikkat etmeniz önerilir. İskeleden denize girebilirsiniz. Su oldukça temiz ve berrak yapıdadır; adeta akvaryumu andırmaktadır.

    Alman Koyu’nun etrafı çamlarla çevrilidir. Bu nedenle çok temiz bir havası vardır. Villa tatili ya da iş seyahatlerinizde Bodrum’a geldiyseniz kesinlikle gezip görmeniz gereken bir destinasyondur. Aynı zamanda, Pabuç Burnu ve Kargıcak Koyu da yakın konumda bulunur.

    Alman Koyu konum bilgisine buradan ulaşabilirsiniz: Alman Koyu Konumu

    Cennet Koyu

    Göltürkbükü Cennet Koyu

    Bodrum’un büyüleyici güzelliğe sahip koylarından biri de Göltürkbükü Cennet Koyu’dur. Göz alıcı manzarası ve eşsiz berraklıktaki denizi ile tatilcilerin adeta odak noktasıdır. Cennet Koyu deniz suyu dalgalı ve ılıktır.

    Cennet Koyu giriş ücreti bulunmamaktadır. Ancak aracınızı park etmek üzere otopark ücreti ile karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra şezlong ve şemsiye ücretlidir. Eğer Cennet Koyu kamp alanı içerisinde çadır kurmak isterseniz de herhangi bir ücret söz konusu değildir. Hatta karavanınızı dahi ücret ödemeden kamp alanına koyabilirsiniz.

    Göltürkbükü Cennet Koyu konum bilgisine buradan ulaşabilirsiniz: Göltürkbükü Cennet Koyu

    Aspat Koyu

    Akyarlar Aspat Koyu

    Aspat Koyu, Akyarlar ile Ortakent Yahşi arasında konumlanmaktadır. Doğal güzelliğini korumayı başaran nadir Bodrum Koyları arasında yer alır. Ayrıca su kaynağı bakımından da zengindir. Yemyeşil doğasının yanı sıra nehiri, denizi, dağı ve elbette Çiftlik Kalesi ile meşhurdur.

    Nitekim sessiz, sakin, huzurlu bir gün geçirmek amacıyla Aspat Koyu’nu mutlaka ziyaret etmenizi öneririz. Akyarlar Aspat Koyu denizi tamamen kumsan oluşmaktadır. Bu nedenle rahatlıkla denize girip çıkabilirsiniz. Fakat deniz suyu epey serindir. Deniz seviyesi yavaşça derinleştiğinden özellikle yüzme bilmeyenler veya çocuklu aileler için idealdir. Bu arada, çocuklu ailelerin Bodrum’da gezip görebileceği yerler listemizi incelemek isterseniz ilgili içeriğe buradan ulaşabilirsiniz: Çocuklu Aileler İçin Bodrum’da Gezilecek Yerler

    Akyarlar Aspat Koyu konum bilgisine buradan ulaşabilirsiniz: Akyarlar Aspat Koyu

    Tilkicik Koyu

    Yalıkavak Tilkicik Koyu

    Bodrum’un En Güzel Koyları listemizde şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyenler için de bir önerimiz var. Yalıkavak’ta bulunan Tilkicik Koyu Yalıkavak Halk Plajı’nın bulunduğu koydur. Tilkicik Koyu giriş ücreti yoktur, ancak şezlong, şemsiye gibi ihtiyaçlar için ücretlendirme söz konusudur. Kendi şemsiyenizi, masanızı, sandalyenizi vb. getirerek de Koy’da vakit geçirebilirsiniz.

    Yalıkavak Tilkicik Koyu konum bilgisine buradan ulaşabilirsiniz:Yalıkavak Tilkicik Koyu

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp