Muğla’nın en önemli tatil destinasyonları arasında yer alan Bodrum tatilcilerin vazgeçilmez noktalarından biridir. Özellikle Bodrum’da kiralık villa arayan çocuklu aileler, çocuklarını götürebilecekleri yerler aramak isterler. Bu anlamda çocuklu aileler için Bodrum’da gezilecek yerlerbulunmaktadır. Müzelerden, su parklarına; sahillerden tarihi mekânlara kadar onlarca seyahat noktası barındıran Bodrum önemli bir gezi destinasyonu olarak da açıklanabilir.

    Çocuklu Aileler İçin Bodrum’da Gezilecek Yerler

    Ebeveynlerin çocukları ile birlikte Bodrum’da gezebilecekleri yerler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

    • Plajlar
    • Su Parkları
    • Müzeler
    • Diğer Tarihi Noktalar

    Bodrum Plajları

    Plajları ile ünlü olan Bodrum bölgesinin zengin ve göz alıcı çeşitli plajlarında çocuklarınızla güzel vakitler geçirebilir ve tüm gün boyu güneşin tadını çıkartabilirsiniz. Bodrum’un en güzel plajı Karaincir Halk Plajı iyi bir seçim olacaktır. Bodrum’da nerede denize girilir diye sorulduğunda akla ilk gelen noktalardan bazıları Gerenkuyu Küçük Sahil ve Gerenkuyu Büyük sahil olmaktadır.

    Bodrum Aquapark

    Eğlenceli zamanlar geçirilebilecek noktalar arasında bulunan Bodrum Aquapark çeşitli özellikte kaydırakların ve su havuzlarının bulunduğu bir yerdir.

    Bodrum Kalesi

    Bodrum kalesi 620 yıllık geçmişi ile adeta göz kamaştıran tarihi mekânlar arasında yer almaktadır. Bodrum’un simgesi haline gelmiş olan yapıt Bodrum gezi noktaları arasında bulunmaktadır.

    Fransız Kulesi

    Bodrum’daki turistik mekânlardan bir diğeri de Fransız Kulesi’dir. Yapı kalenin tam ortasında bulunmaktadır. Bodrum’da gezilecek yerler listesinde bulunmakla birlikte kesinlikle görülmesi gereken bir yerdir.

    Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi

    Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi gemi kazalarından arda kalan parçaların sergilendiği enteresan bir mekândır. Bodrum’da görülecek popüler yerler arasında yer almaktadır.

    Halikarnas Mozolesi

    Halikarnas Mozolesi Dünya’nın yedi harikası arasında bulunmaktadır. Bu nedenle çocuklu ailelerin Bodrum’da gidebileceği popüler tarihi güzellikler arasında yer almaktadır.

    Zeki Müren Sanat Müzesi

    Sanat güneşi Zeki Müren’in vefat etmeden önce son zamanları geçirdiği ev müzeye dönüştürülerek Zeki Müren Sanat Müzesi olmuştur. 8 Kasım 2000 tarihinde ziyaretçiye açılan müze çocuklu ailelerin gezebileceği yerler arasında bulunabilir.

    Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü

    Bodrum’a bağlı Yakaköy beldesinde yer alan Dibeklihan Kültür ve Sanat köyü belli sezonlarda çeşitli kültür etkinliklerinin ve yöresel eğlencelerin gerçekleştirildiği bir yerdir. Bodrum tatili sürecinde çocuklu ailelerin gezmesi gereken yerler arasındadır.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp