Denize sıfır villa seçenekleri ile plaj tatilinin daha konforlu bir hale geldiğini belirtmeliyiz. Denize sıfır kiralık villalar sayesinde hem plaja yakın olmak hem de deniz manzarasının keyfini sürmek sizce de kulağa çok hoş gelmiyor mu?

    Denize sıfır kiralık yazlıklar çocuklu aileler tarafından da sıkça tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra özellikle balayı çiftlerinin de gözdesi haline gelmiştir. Sahile yürüme mesafesinde yer alması açısından denize yakın villalar diğer villa seçenekleri göre iyi bir alternatif olarak öne çıkmaktadır. Bu anlamda en iyi tatillik villa seçenekleri arasında konumlanan plaja yakın villalar sahil kenarında vakit geçirmek isteyen tatilciler için oldukça idealdir.

    Denize Sıfır Kiralık Villa Fiyatları Nedir?

    Denize sıfır kiralık villa fiyatları Bodrum bölgesinde bin 750 -250 bin TL arasında değişmektedir. Konaklamalar günlük, haftalık veya aylık sürelerle kiralanmakladır.

    Denize sıfır kiralık villa haftalık ortalama 15 bin 400 – 140 bin TL arasındayken denize sıfır kiralık villa aylık fiyat ise 78 bin – 765 bin TL arasındadır.

    Bodrum denize sıfır kiralık villa fiyatları belirlenirken konum, kişi sayısı, kiralama süresi ve bunların yanı sıra elbette tatil sezonu oldukça önemlidir. Örneğin; 6 kişi kapasiteli kiralık villa fiyatı ile 8 kişi kapasiteli kiralık villa fiyatı arasında fiyat farkının olduğu söylenebilir.

    Denize Sıfır Kiralık Villa Ödeme Seçenekleri Nedir?

    Denize sıfır kiralık villa ödeme seçenekleri kredi kartı, EFT/Havale veya nakit ödeme yöntemlerinden ibarettir. Villa rezervasyonu sırasında toplam bedelin yarısı ön ödeme olarak alınmaktadır. Kalan tutarın ise anahtar teslimi sırasında yapılması beklenmektedir.

    Denize Sıfır Kiralık Villalar Kimlerle Birlikte Kiralanabilir?

    Denize sıfır villalar şu kişiler ile birlikte kiralanabilir:

    • Aile
    • Arkadaş grupları
    • Sevgili
    • Komşu
    • Akraba

    Denize Sıfır Villaları Kaç Kişi Kiralayabilir?

    Denize sıfır villa kapasitesi minimum 4 kişi, maksimum 19 kişi olarak öne çıkmaktadır. Bu süreçte bilinmesi gereken en önemli nokta konaklama yapacak kişi sayısını karşılayabilen bir villa kiralamak önemlidir. Bu durumda 4 kişilik bir arkadaş grubunun villa kiralayabilmeleri için en az 4 ya da daha fazla kişi kapasiteli villaları tercih etmeleri gerekmektedir.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp