Klasik otel tatili yerine daha özgür ve konforlu bir tatil arayışında olan kişilerin kiralık apart seçenekleri ile adeta evlerindeymiş gibi hissedecekleri aşikardır. Üstelik plaja yakın mesafede yer alması ile öne çıkan denize yakın kiralık apart konaklamalar sayesinde sahile yakın olmak da bir avantaj olarak görülebilmektedir.

    Denize Yakın Apart Ne Demektir?

    Denize yakın apart; plaja yürüme mesafesinde bulunan özellikli konaklama seçeneklerinden biridir. Öyle ki çocuklu aileler, kalabalık arkadaş grupları veya balayı çiftleri tarafından rağbet gören plaja yakın apartlar sahilde keyifli vakit geçirebilmek için konumu itibariyle öne çıkmaktadır.

    Konaklama yerinden denize ulaşmak için vakit kaybetmek istemeyen tatilcilerin gözdesi olan sahile yakın bir mesafede konumlanan apartlar, havuzda vakit harcamayı fazla sevmeyen veya istemeyen kişiler için son derece idealdir. Dolayısıyla denize yakın apart kiralamak isteyen kişiler kiraladıkları apartın ortak havuzlu özelliğine sahip olmasına da dikkat edebilirler.

    Plaja Yakın Kiralık Apart Seçenekleri Nelerdir?

    Denize yürüyerek ulaşabilecek kadar kısa mesafede yer alan apart konaklamalar tatilcilerin ihtiyaçlarına göre farklı biçimlerde de özelleştirilebilmektedir. Örneğin; balayı tatili için apart kiralayan çiftler aynı zamanda deniz manzaralı apart seçeneklerine de göz atabilmektedir.

    Denize yakın kiralık apart kalabalık aileler veya arkadaş gruplarına uygun olabilecek bir şekilde de özelleştirilebilmektedir. Bu anlamda, geniş aile için uygun apartlar ön plana çıkmaktadır. İkişer adet banyo ve yatak odasına sahip olan bu tip konaklama yerleri 6 kişi kapasiteli olabilmektedir.

    Bodrum Villa Kiralama ile Sahile Yakın Kiralık Apartlar

    TÜRSAB üyesi olan Bodrum Villa Kiralama herkesin hayalindeki tatili gerçekleştirebilmesi için Bodrum başta olmak üzere Yalıkavak, Bitez, Adabükü gibi birçok tatil destinasyonunda hizmet vermektedir.

    Kaliteli bir tatilin önemli bir bölümünü oluşturan kısmın konaklama olduğunu göz önüne aldığımızda Bodrum Villa Kiralama bu noktada çeşitli filtreler kullanarak misafirlerinin idealindeki tatil paketini en hızlı ve kolay bir şekilde bulmalarını sağlamaktadır.

    Dolayısıyla birbirinden özel konseptli apartlarımızda evinizdeymişsiniz gibi hissedeceğinizi garanti ediyoruz. Tatiliniz sırasında ihtiyaç duyabileceğiniz bütün ekipmanları sizin için hazır halde bulundurmaya özen gösteriyoruz.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp