Tatilinizi Bodrum'da geçirmeye karar verdiyseniz Gümüşlük kiralık villa seçeneklerini mutlaka değerlendirmek isteyeceğinizi düşünüyoruz. Çünkü başta su sporları olmak üzere sayısız aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz bu bölgede tatilinize bambaşka bir boyut kazandırabilirsiniz.

    Üstelik rezervasyonunuzu şimdiden yaptırarak yoğun tatil döneminde yer bulamama gibi sorunları doğrudan pas geçmiş olacaksınız. Tek yapmanız gereken firmamız ile bağlantı kurarak yerinizi şimdiden ayırmak olacaktır.

    Dilerseniz öncelikle nasıl bir tatil sizleri bekliyor kısaca Gümüşlük tatil bölgesi hakkında sizleri bilgilendirelim. Aslında kısa bir dönem öncesine kadar köy statüsündeki bölge gelişen turizmin de etkisi ile Bodrum'un bir mahallesine dönüşmüş durumda.

    Gümüşlük Kiralık Villa Tatili Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali ile Daha da Eğlenceli Hale Geliyor

    Birbirinden değerli sanatçıların katıldığı uluslararası Gümüşlük müzik festivali bu bölgede yapılıyor. Elbette festival tarihinden önce yerinizi ayırtmış olmanızda büyük yarar bulunuyor. Çünkü Festival sırasında dünyanın pek çok farklı bölgesinden sanatçılar deyim yerindeyse bölgeye akın ediyor.

    Ayrıca Gümüşlük adeta cennetten bir köşe izlenimini veren manzarası tadına doyum olmayacak bir tatili garanti ediyor. İzin verirseniz çok kısaca kiralık villa konseptinde sağladığımız olanaklara kısaca değinelim.

    Portföyümüzde yer alan farklı lokasyonlarda çok sayıda villa seçeneği bulunuyor. Her biri birbirinden muhteşem konumda bulunan bu villalar arasından bir tercih yapmakta zorlanacağınızı düşünüyoruz.

    Ayrıca her türlü konforun en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü villalarımızda yaşamsal anlamda her türlü ekipmanı en üst seviyelerde bulacaksınız. Örneğin her villamızda internet bağlantısı, geniş mutfak ekipmanı, tertemiz havlular ve çarşaflar eksiksiz şekilde bulunuyor.

    Bodrum Gümüşlük Antik Kentlere Ev Sahipliği Yapıyor

    Tabi güzel bir tatil denildiğinde ilk etapta akla sıcacık kumlar ve keyfine doyulmayan deniz geliyor. Fakat Bodrum Gümüşlük sadece denizi ve güneşiyle aklınızda kalmayacak kadar anlatılacak çok şeyi bulunan bir bölge.

    Aynı zamanda Myndos antik kenti kalıntılarını ziyaret edebileceğiniz bu eşsiz güzellikteki tatil beldesi her yıl uğrak yeriniz olacak. Yan yana dizilmiş balıkçı lokantalarında enfes deniz mahsullerini tadabileceğiniz bölgede plajlar ve eğlence mekânları hafızalarınızda yer edinecek.

    Lütfen Gümüşlük kiralık villa hizmetlerimiz ile ilgili sormak istediğiniz her konuda bizlere ulaşınız. Rezervasyon ve diğer ayrıntılarla ilgili yetkililerimiz sizleri kapsamlı şekilde bilgilendirecektir. Görüşmek üzere şimdiden iyi tatiller diliyoruz.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp