Verimli bir tatil geçirmenin sırrı siz de takdir edersiniz ki konaklama kalitesinde saklıdır. Dolayısıyla lüks kiralık villa seçenekleri arasından seçeceğiniz villa fark etmeksizin konforlu ve sağlıklı bir konaklama kalitesine sahip olacağınızı unutmamanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

    Lüks kiralık villalar içerisinde özel havuzlu muhafazakâr kiralık villalar, deniz manzaralı kiralık villalar, denize yakın kiralık villalar gibi farklı ihtiyaç ve gereksinimleri karşılayabilecek çeşitte lüks kiralık villa seçeneklerine sahip olabilirsiniz.

    Tatilinizi en güzel ve uygun koşullarda Bodrum ve Yalıkavak gibi ünlü tatil beldelerinde geçirmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız çeşitli kiralık lüks villa konseptlerini hemen keşfedebilirsiniz.

    Lüks Kiralık Villanın Özellikleri Nedir?

    Lüks kiralık villanın özellikleri itibariyle incelendiğinde özel plaj içermesi ve denize yakın mesafede bulunması gibi noktalar bakımından öne çıkmaktadır. Lüks villalar kapasite bakımından daha büyük olabilirken sağladığı alan bakımından da daha geniş olabilmektedir.

    Diğer bir taraftan modern mobilyalara ve tasarıma sahip olduğu da söylenebilir. Kalabalık aile ve arkadaş grupları ile kiralanan bir villada tuvalet ve duş gibi temel ihtiyaçları göz önünde bulundurduğumuzda lavabo ve banyo kapasitesinin lüks villalarda daha geniş olduğu da söylenebilir. Örneğin her odada bir ebeveyn banyosunun bulunması lüks kiralık villa özelliklerinden birisidir.

    Öte yandan lüks villalar dış ortam bakımından da kendine has özellikler barındırmaktadır. Örneğin daha geniş bahçe dizaynı ve daha geniş özel havuzlar bu anlamda dikkat çekmektedir. Lüks kiralık villalar konum itibariyle de ulaşım açısından avantajlıdır. Market, şehir merkezi, sahil, eğlence yerleri gibi noktalara yürüme ve kısa araç mesafesinde yer almaktadır.

    Yukarıda saydığımız gibi lüks kiralık villaların özellikleri göz önünde bulundurulduğunda tatilinizi unutulmaz kılmak için lüks ve konforun en ince ayrıntısı düşünülmüştür.

    Bodrum Kiralık Lüks Villa Fiyatları

    Bodrum kiralık villa fiyatları ya da Yalıkavak kiralık villa fiyatları tercih edeceğiniz villanın özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu noktada en önemli kriterler villanın büyüklüğü, konaklayacak kişi sayısı, özel plaja sahip olup olmaması, denize olan mesafesi, manzara çeşitliliği ve havuz özellikleri gibi başlıklardır.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp