Bodrum’un saklı cennetlerinden biri olan Mazı köyü, Muğla’ya 136, Bodrum’a ise 45 km kadar uzaklıktadır. Temiz havası ve berrak denizi ile dikkat çeken Mazı, Bodrum tatilcilerinin ilgi odağı olmayı başarmıştır.

    Birbirinden özel ve göz alıcı 8 koyu bünyesinde barındıran Mazıköyü, tatilinizi unutulmaz kılmak için kesinlikle ziyaret etmeniz gereken Bodrum gezilecek yerler listesinde yer almaktadır.

    Mazı Köyü Nerededir?

    Mazı, Gökova Körfezi’nin hemen yanı başında konumlanmaktadır. Burası, Bodrum merkeze yaklaşık 50 km mesafededir. Yemekleri ile ön plana çıkan Mazı özellikle doğal zeytinyağı ile bilinmektedir.

    Mazı köyü sahili taşlık ve kayalıklardan oluşmaktadır. Yine deniz tabanının da aynı özellikleri taşıdığı söylenebilir. Bu anlamda deniz ayakkabısı giyilerek denize girilmesi tavsiye edilmektedir. Denizin aşamalı olarak derinleşiyor olması da yüzme bilmeyen, yüzmeye yeni başlayan veya çocuklu olan aileler için bir avantajdır.

    Mazı’ya Nasıl Gidilir?

    Mazı’ya özel aracınızla rahatlıkla gidebilirsiniz. Bodrum’dan Gökova Körfezi istikametine doğru gelmeniz yeterli olacaktır. Bundan sonra ilgili tabelaları takip ederek Mazı köyüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

    Mazı Köyü adresi: Mazıköy Mahallesi, Hurma Sahili, 48400 Bodrum/Muğla

    Mazı Köyü Sahili Ücretli mi?

    Mazı köyünde bulunan koylara giriş ücretli değildir. Ancak şemsiye ve şezlong gibi hizmetleri cüzi miktarlar ödeyerek alabilirsiniz. Ayrıca denize girip çıktıktan sonra duş, soyunma kabini gibi ihtiyaç duyulabilecek temel gereksinimlerinizi karşılayabileceğiniz alanlar da mevcuttur. Mazı sahilinde tuvalet ihtiyacınızı ise bölgede bulunan işletmeler aracılığıyla karşılayabilirsiniz.

    Mazı, günü birlik gezilecek bir yer olması nedeniyle Bodrum tatili için gelen kişilerin keşfetmesi gereken bir seyahat noktası olarak kabul edilebilir.

    Mazı’da Ne Yapılır?

    Mazı, sakin konumu sebebiyle dinlenme ve rahatlama ihtiyacı duyan tatilciler için tercih edilebilir. Eşsiz havası, olağanüstü manzarası ve göz alıcı koylarıyla adeta içinizin huzurla dolacağı Mazı doğa ile iç içe vakit geçirmeyi sevenler için doğru bir adres olabilir.

    Mazı’da Nerede Kalınır?

    Apart, bungalov  ve pansiyon tarzı konaklama çeşitleri sunan Mazı sıcak ve samimi bir ortam sunuyor. Kiralık villa tatiliniz sırasında keşfedilmeyi bekleyen yerler arasında bulunan Mazı, sevdiklerinizle beraber keyifli ve huzurlu vakitler geçirebileceğiniz bir gezi noktasıdır.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp