Muğla bölgesi hem Ege hem de Akdeniz bölgelerine kıyısı olan tatil beldeleri ile ünlü bir şehirdir. Bir milyonu aşan nüfusunun yanı sıra her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin uğrak noktalarından biridir. Popüler tatil destinasyonları arasında Fethiye, Marmaris, Bodrum, Datça ve Milas gibi isimler yer almaktadır. Peki, Muğla kiralık villa seçenekleri nelerdir?

    Bu içeriğimizde Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı farklı bölgelerinde sunulan kiralık villa hizmetlerini ele alacağız. Bodrum başta olmak üzere çevre tatil beldelerindeki villa seçenekleri ile verimli bir villa tatili deneyimleyebilmek için içeriğimizi okumanızı önermekteyiz.

    Muğla kiralık villa seçenekleri oldukça çeşitlidir. Bir yandan uygun fiyatlı ekonomik villalar bulunurken diğer yanda lüx kiralık villa seçeneklerinden bahsetmek mümkündür. Ayrıca konsept olarak da herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek zengin bir çeşitliliğe sahiptir.

    Bu anlamda, muhafazakar tatil anlayışı ile hareket eden aileler, arkadaş grupları ya da balayı çiftleri için İslami villalar Muğla bölgesinde sunulurken bu tür villaların özel havuzlu olmaları öne çıkmaktadır. Aynı zamanda yeni evlenen çiftlerin de özel havuzlu kiralık villa konseptleri ile kendilerine sunulan özel alanda rahatça vakit geçirmeleri amaçlanmaktadır.

    Muğla Bodrum kiralık villalar elbette bununla sınırlı değildir. Aynı zamanda denize sıfır, ortak havuzlu, jakuzili kiralık villalar, kiralık apartlar, deniz manzaralı villalar gibi birbirinden farklı özelliklere sahip zengin bir alternatiften bahsetmek mümkündür.

    Muğla Kiralık Villa Fiyatları Nedir?

    Muğla Bodrum kiralık villa fiyatları 500 TL ile 2 milyon 400 bin TL arasında değişmektedir. Bunun yanı sıra haftalık kiralık villa fiyatları 3 bin 500 TL’den başlarken aylık kiralık villa fiyatları ise 15 bin TL’den başlamaktadır.

    Muğla Kiralık Villaların Fiyatları Nasıl Belirlenir?

    Muğla kiralık villaların yanı sıra apart, ev, yazlık gibi konaklama seçeneklerinin fiyatları belirlenirken tatil sezonunun göz önünde bulundurulması oldukça etkilidir. Bunun yanı sıra kiralama süresi, kişi sayısı, konum, konsept gibi spesifik değişkenler de Bodrum kiralık villa fiyatlarının belirlenmesinde etkilidir.

    Muğla Villa Kiralama Ödeme Seçenekleri Nedir?

    Muğla villa kiralama ödeme seçenekleri üç farklı yöntemle gerçekleştirilebilmektedir. Bunlar arasında kredi kartı ile ödeme, havale/EFT yoluyla ödeme veya nakit ödeme bulunmaktadır.

    Kiralık villa rezervasyonu internet üzerinden yapılacaksa eğer kredi kartı veya havale/EFT yöntemleri kullanılabilir. Bu esnada ödenecek olan toplam bedelin yüzde 50’sinin yapılması beklenmektedir. Kalan ödeme ise anahtar teslimi sırasında talep edilir.

    Muğla Kiralık Villa Seçenekleri Nelerdir?

    Muğla kiralık villa seçenekleri şöyle sıralanabilir:

    • Özel Havuzlu Villalar
    • Denize Sıfır Villalar
    • Deniz Manzaralı Villalar
    • Muhafazakâr Villalar
    • Balayı Villaları
    • Ortak Havuzlu Villalar
    • Ortak Havuzlu Apartlar
    • Denize Yakın Apartlar
    • Plaja Yakın Villalar
    • Ekonomik Villalar
    • Lüks Villalar 
    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp