Tatilinizi daha ekonomik şartlarda geçirmek istiyorsanız ortak havuzlu apartlar son derece iyi bir alternatif. Eğer bu yönde bir karar verdiyseniz web sitemizin avantajlı koşullarından mutlaka yararlanmanızı öneriyoruz. Çünkü çok sayıda farklı Bölgede seçenekler sitemizin avantajlı koşullarında sizleri bekliyor.

    Tek yapmanız gereken sayfamızda yer alan telefon numaralarımız üzerinden firmamıza ulaşmak olacaktır. Sonrasında rezervasyonunuzu gerçekleştiriyoruz ve bu rezervasyon tarihinde sizleri Bodrum’da misafir ediyoruz.

    İzninizle hizmetlerimiz ile ilgili olarak hemen önemli bir açıklama getirelim. Kiralık villa ve apartlarımızda belirli bir kişi kotası bulunmaktadır. Gerçekleştireceğimiz görüşmede bu ayrıntıyı sizlerle paylaşacağız. Bu kısa hatırlatma ardından dilerseniz şimdi de hangi alternatifleri sizlere sunduğumuzu biraz daha detaylandıralım.

    Havuzlu Villa Seçeneklerini Tercih Edebilirsiniz

    Az önce de belirttiğimiz üzere birçok farklı alternatif işi aynı anda değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bunların arasında ortak havuzlu villa seçenekleri de bulunuyor. Tabi isteğe bağlı olarak özel havuzlu seçeneklerimizin de mevcut olduğunu hemen belirtelim.

    Ayrıca ortak havuzlu apart veya villa fark etmeksizin tüm havuzlarımız son derece hijyenik tutulduğunu ve bakımlarının periyodik olarak gerçekleştiğinin altını çizmek istiyoruz. Dolayısıyla sizlere sağlamış olduğumuz bu avantajlardan gönül rahatlığı ile yararlanabilirsiniz efendim.

    Elbette apart seçeneğini tercih etmeniz durumunda dairelerimizin tertemiz şekilde sizleri beklediğini lütfen unutmayınız. Bunun yanı sıra bankanızın sağlamış olduğu kredi kartı avantajlarından tabi ki yararlanabilirsiniz.

    Bodrum Ortak Havuzlu Apartlar Arasında Tercih Yapmak Sizlere Kalıyor

    Bilindiği üzere Bodrum dünyanın sayılı tatil merkezleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla Bodrum Apart seçeneklerini dikkatlice değerlendirmenizi öneriyoruz. Ayrıca dairelerimizin birçoğu hem denize hem de plaja oldukça yakın konumda.

    Bunun yanı sıra kiralık apart seçeneklerimizin tamamında yaşamsal konforu en üst seviyede bulacaksınız. Tertemiz havlu ve çarşaflar, TV üniteleri, Saç kurutma makineleri, çamaşır makinesi hatta internet bağlantısı bulunan apartlarımızda tatil keyfini unutamayacaksınız.

    Tabi dilerseniz Bodrum'un çok çeşitli ve farklı bölgelerinde sizlere alternatifler sunabiliyoruz. Örneğin Göktürkbükü, Yalıkavak, Bitez bölgelerinde kiralık apart ve kiralık villa seçeneklerimizi değerlendirmeye alabilirsiniz.

    Elbette seçeneklerimiz saymış olduklarımız ile sınırlı değildir. Lütfen başta ortak havuzlu apartlar olmak üzere sağlamış olduğumuz tüm alternatiflerle ilgili olarak bizlere ulaşınız. Firma yetkililerimiz sizleri bilmek istediğiniz her noktada aydınlatacaktır. Rezervasyonunuzu şimdiden yaptırmayı lütfen unutmayınız. İyi tatiller.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp