Ekonomik tatil arayışında olan kişiler için dizayn edilmiş ortak havuzlu kiralık apart seçenekleri ile hem konforlu hem de ucuz bir tatil deneyimleyebilirsiniz. Bodrum’un merkezi de dahil farklı bölgelerinde ekonomik apart bulabileceğiniz birçok seçenek mevcuttur.

    Ortak Havuzlu Apart Nedir?

    Ortak havuzlu apart, apartmanın veya sitenin içinde bulunan havuzun tatilciler tarafından ortak kullanılabilmesi hakkına işaret etmektedir. Bu özellikte bir apart kiralayan kişiler havuzu özel olarak kullanma hakkına sahip değildir.

    Tatiliniz sırasında ortak kullanımlı havuz yerine kendinize ait özel bir havuzunuzun olmasını istiyorsanız özel havuzlu kiralık villa seçeneklerine göz atabilirsiniz.

    Ortak Havuzlu Apartların Özellikleri Nelerdir?

    Ortak havuzlu apartlar Bodrum’un merkezinde bulunurken çevre beldelerde de apart kiralamak mümkündür. Tatilcilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen apartlar ortak havuz özelliğinin yanı sıra deniz manzaralı, geniş bahçeli, çocuk havuzlu, özel otoparklı gibi seçeneklerle de öne çıkmaktadır.

    Diğer taraftan konum itibariyle de birçok açıdan özelleştirilebilecek olan kiralık apartlar şehir merkezine, alışveriş merkezlerine ve Bodrum’da gezilecek yerler noktasında da yakın mesafede yer almaktadır.

    Ortak Havuzlu Kiralık Apart Fiyatları Nedir?

    Ortak havuzlu apart fiyatları konaklayacak kişi sayısı, kiralama süresi, apartın özellikleri gibi başlıklara göre değişebilmektedir. Örneğin 2 kişilik günlük kiralık apartlar 500 TL iken aylık kiralama fiyatları ortalama 7.000-75.000 TL arasında olabilmektedir.

    Ortak Havuzlu Kiralık Apart Benzeri Diğer Apart Seçenekleri Nelerdir?

    Ortak havuzlu kiralık apart benzeri diğer apart seçenekleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:

    Bodrum Apart Kiralama

    Bodrum, Yalıkavak gibi Türkiye’nin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan birçok tatil bölgesinde ortak havuzlu apartbulunmaktadır. Özellikle deniz kenarında vakit geçirmeyi seven tatilcilerin tercih edebileceği apart seçenekleri arasında yer almaktadır.

    Siz de aileniz veya arkadaş gruplarınız ile plajda vakit geçirmeyi daha çok seven misafirlerimizdenseniz özel havuzlu apart ya da villa gibi konaklama yerlerine kıyasla havuzu ortak olan bir apart tercih edebilirsiniz.

    Apart kiralamanın güvenilir adresi Bodrum Villa Kiralama ile idealine uygun olan apartı bulmak için hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bodrum Villa Kiralama’nın TÜRSAB üyesi olması sayesinde tatilinizi güven ve konfor içinde geçirebilirsiniz.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp