Tatilinizi en iyi şekilde değerlendirmek ve unutulmaz hatıralarla Bodrum'dan ayrılmak için muhteşem tatil fırsatı sizleri bekliyor. İster bağımsız ister ortak havuzlu villalar arasından onlarca farklı seçenekle dilediğiniz yazlığı seçebilir ve rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz.

    Tek yapmanız gereken web sayfamızda yayınladığımız ultra lüks villalarımız arasında bir seçim yapmak ve bu kararı firmamız ile paylaşmak olacaktır. Elbette gerçekleştirmiş olduğunuz tercihler arasında da çeşitlilikler bulunuyor.

    Örneğin balayı villaları veya muhafazakâr villa seçenekleri arasından pekâlâ tercih yapabilirsiniz. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden sunmuş olduğumuz tüm bu alternatifleri biraz daha detaylı şekilde aktaralım.

    Ortak Havuzlu Villalar Lokal Tarzda Düşünülmelidir

    İzin verirseniz öncelikle ortak havuzlu villa seçeneğimiz ile ilgili önemli bir detayı paylaştıktan sonra konumuza devam edelim. Ortak kullanım olarak tabir edilen havuz sadece birkaç villanın kullanabildiği bir yapıda tasarlanmıştır. Dolayısıyla yoğun bir kullanım söz konusu değildir.

    Bunun yanı sıra havuzlarımızın son derece temiz ve bakımlı olduğunu hemen belirtelim. Haftalık periyodik olarak gerçekleştirilen bakım ve klorlama hizmetleri dışında sürekli olarak çalışan filtre sistemleri suyun temiz kalmasını sağlıyor.

    Ayrıca yine belirli periyotlarla havuzlarımızdan aksatılmadan numune alınmaktadır. Bu nedenle ortak havuzlu seçeneği gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz efendim. Tabi lüks ve konforun bir arada kombine edildiği lüks yazlıklar uzun dönem için de kiralanabilmektedir.

    Ortak Havuz Dışında Deniz Seçeneğini Değerlendirebilirsiniz

    Elbette bu seçenekte tatil boyunca havuzu dilediğiniz oranda kullanabiliyorsunuz. Ancak deniz alternatifini unutmamak gerekiyor. Çünkü ortak havuz dışında kumsal ve deniz seçeneğini rahatlıkla kullanabileceğiniz tarzda villalarımız bulunuyor.

    Bunun dışında villalarımızın her birinde gereksinim duyabileceğiniz tüm ayrıntıların bulunduğunu lütfen unutmayınız. Sözgelimi mutfak ekipmanı ve çamaşırlarınızı yıkayabileceğiniz makinelerin yanı sıra bulaşık makinesi ve tertemiz çarşafları ile villalarımız kullanıma hazır tutuluyor.

    Elbette her villanın kendine özgün bir mimarisi bulunuyor ve geriye sizlere bir seçim yapmak kalıyor. Ayrıca yoğun tatil sezonu öncesinde rezervasyon yaptırmanızda büyük yarar bulunuyor. Bunun nedeni maalesef tatil sezonunda rezervasyonlar tamamen dolabiliyor ve yer bulunamama gibi bir sorunlar yaşamanızı istemiyoruz efendim.

    Bu nedenle lütfen sezon öncesinde görüşelim. Çünkü lüks ortak havuzlu villalar,  muhafazakâr villa ve balayı villaları sizlere sadece bir telefon mesafesinde bulunuyor. Görüşmek dileğiyle esen kalınız.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp