Türkiye’de henüz yeni turizm olanaklarından biri olsa da hızla popülerleşmeye başlamıştır. Muğla’nın Bodrum, Yalıkavak gibi tatil beldelerinde sunulan çeşitli villa seçenekleri bulunmaktadır. Bunlar arasında yer alanlardan biri ise plaja yakın kiralık villa tipidir.

    Villa tatil planlaması yapan kişiler tatil süreleri boyunca rahat zaman geçirmek ve hiç şüphesiz bolca denizin tadını çıkarmak isterler. Bu anlamda, kiralık villa seçeneklerinden biri olan plaja yakın villalar öne çıkmaktadır.

    Bodrum Sahile Yakın Kiralık Villa Özellikleri Nelerdir?

    Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistlerin denizin tadını bol bol çıkarabilecekleri kiralık villalar denize yürüme mesafesinde yer alan konumları ile dikkat çekmektedir. Özellikle çocuklu aileler için avantajlı olarak kabul edebileceğimiz sahile yakın villalar tatilcileri ulaşım gibi problemlerden kurtarmaktadır.

    Plaja yakın kiralık villalar özellikleri bakımından incelendiğinde ilk olarak havuz tipinden bahsetmek mümkündür. Öyle ki ortak havuzlu plaja yakın villa ve özel havuzlu plaja yakın villa olarak iki tip havuz alternatifi sunulmaktadır.

    Diğer bir taraftan, kiralama biçimi de önemli olarak kabul edebileceğimiz bir kriterdir. Buna göre plaja yakın villalar günlük ve aylık olarak kiralamalara müsaittir.

    Plaja yakın villalar farklı özellikler dâhil edilerek de çeşitlendirilebilir. Örneğin; bir villa tatili yapmak isteyen aile, konaklama yapacağı villasının sahile yürüme mesafesinde bulunmasını isterken aynı zamanda İslami şartlara uygun olarak dizayn edilmiş olmasını da tercih edebilir. Bu noktada muhafazakâr plaja yakın kiralık villa seçeneğinin bulunduğunu da belirtmek mümkündür.

    Denize Yakın Kiralık Villa Fiyatları Ne Kadardır?

    Denize yakın kiralık villa fiyatları 500 TL’den başlamaktadır. Kiralama süresi, kişi sayısı, villa özellikleri kiralık villa fiyatlarının belirlenmesinde en önemli bileşenler arasında yer alır.

    Plaja Yakın Villa Benzeri Diğer Kiralık Villa Seçenekleri Nelerdir?

    Plaja yakın villa benzeri diğer kiralık villa seçenekleri arasında şunlardan bahsedilebilir:

    Bodrum Villa Kiralama ile Güven ve Konfor Dolu Villa Tatili

    Bodrum, Yalıkavak gibi turistik destinasyonlarında hizmet veren ve TÜRSAB üyeliği bulunan Bodrum Villa Kiralama ile güven ve konfor dolu bir villa tatili deneyimi elde edin. Hemen kiralık villalar arasından idealinizdeki en iyi villayı belirleyerek online kiralama avantajlarımızdan faydalanın.

    -
    Rezervasyonlarım
    Müşteri Temsilcileri
      WhatsApp